Search This Blog

Wednesday 29 February 2012

Tip of the week. TOTW

Iedere week wil ik een Tip van de Week geven aan jullie, of terwijl een TOTW ( tip of the week)
Het kan van alles zijn. Een product dat ik heb ontdekt, een goed restaurant of winkel. Echt vanalles!

En deze week is dat het Restaurant Etenstijd in Tilburg. Dit staat op de site waarom etenstijd anders is dan andere restaurants. Ik heb deze tip gekozen omdat het eten heerlijk is en je het onbeperkt kan nemen. Je betaalt vooraf en dan eet je alles wat je maar kan. Van vlees tot vis, van patat tot créme brulée. Ze hebben zelf een kinder febo hoek. Waar je het uit de muur kan halen! dus zeker een aanrader;


Welkom bij etenstijd
Etenstijd is anders dan andere restaurants. Waarom?  
  
-    
Vaste prijs
U betaalt bij Etenstijd niet voor hetgeen u eet, maar een vaste prijs voor 2 of 3 uur onbeperkt genieten van de heerlijkste gerechten en alcoholvrije drankjes. (Voor alcoholische drankjes betaalt u een klein bedrag bij.)

-
Enorme keuze
U betaalt al bij binnenkomst en vervolgens heeft u de enorme keuze uit koude en warme voorgerechten, vlees- en visgerechten en een onovertroffen keur aan desserts. De meeste gerechten worden voor uw ogen naar uw smaak bereid met dagverse ingrediënten.

-
Stijlvol en knus
Etenstijd is opgezet in de stijlvolle grandeur van de dertiger jaren. Er zijndiverse ruimten met verschillende sferen zoals de whiskykamer, de bibliotheek en de serre. U zit dus altijd knus in een gezellige ruimte. Wilt u een rondleiding door het pand? Klik dan hier.

-
Kindertijd
Ondertussen vermaken de kinderen zich in het souterrain in Kindertijd met o.a. een ballenbak, theater, knutselbus, verkleedkleren, schmink, playstations, msn-computers en voldoende begeleiding om er een onvergetelijke tijd van te maken.

-
Goed bereikbaar
Etenstijd is gemakkelijk te bereiken met eigen vervoer en per bus. Bus T-5 stopt recht voor de deur. Hier vindt u een routebeschijving en informatie over openbaar vervoer.

-
Gratis en voldoende parkeergelegenheid
parkeert uw auto gratis op het terrein van Etenstijd. We hebben naast de speciale parkeerplaatsen voor invaliden ook gedacht aan parkeerplaatsen dichtbij de ingang voor zwangere vrouwen.

-
'n Geweldige belevenis!
We willen dat iedereen bij ons de tijd van zijn leven heeft. Daar zetten al onze medewerkers zich volledig voor in. We zijn er allemaal om ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt.


Openingstijden

Diner ma t/m do  
 17.00
 -
 22.30 uur
Diner vrij
 17.00
 -
 23.00 uur
Diner za & zo
 16.00
 -
 23.00 uur
Brunch za*
 14.00
 -
 17.30 uur
Brunch zo
 11.00
 -
 17.30 uur
Dessertarrangementen: van maandag t/m donderdag (tijdens dinertijden), zaterdag en zondag (tijdens brunchtijden). Reserveringen op overige tijdstippen en tijdens vakantieperiodes in overleg.



http://www.etenstijd.nl/index.php?pageId=75 hier kun je een virtuele tour zien. 

Het nadeel is dat het alleen in tilburg zit. Maar als je in de buurt bent kun je daar gaan eten. 
Ik raad je aan een dag van te voren te reserveren, vooral in het weekend of in de vakantie's! ik ga er donderdag weer eten --> SMULLEN!!

xoxo

No comments:

Post a Comment